1.11.2019

Työkansan tuntojen tulkki

Kiitos Ari Alsiolle historiallisesta keskustelusta, etten vähempää sano. Nimittäin, jos ja kun Antti Rinteen kirja on auktorisoitu ja Katri Kulmunin saama perinnetietoisten nuija samoin, niin eikös jossakin täydy olla auktorisoija, joka nauraa näiden kinastellessa mitä Porin yössä tapahtui. Presidenttiehdokas Petri Hirvimäki oli siellä myös!

Melkein pelottaa, ettei vaan olekin sama ihmisjärjen yläpuolinen joka nukkui, lepäili tai ei ollut työvuorossa kun juutalaisia, valituista valituimpia vietiin härkävaunuilla? Pelastaakseen Suomen kansan on lähettänyt keskuuteemme viestintävastaava/työmies Matti Putkosen työkansan tuntojen tulkiksi kirkkoslaavin tohtori Jussi Halla-ahon myhäillessä taustalla.

Olen kirjoittanut 2015 omakustanteisen kirjan Rooma opettaa nykyajan läntisestä ajattelusta. Vakiintunut kustantaja sanoisi ”humoristisen savolainen”.

Kansalaiset odottavat poliitikoilta omia tarinoita, vaikkapa siitä miltä lestadiolaisen opettajan pojasta tuntui kun amerikan setä osti häneltä ruotsalaisen neuvosta vanhan Valmetin kymmenkertaisella hinnalla? Vuoret liikkuivat ja syntyi kollaboraattori.

Koko ajan oppii uutta menneestäkin

Faktantarkastaja tiedottaa tänään Tytti Yli-Viikarin hakevan työtä Vaasasta. Hänet erotettiin valtion virasta johon eduskunta yleisistunnoss...