30.12.2018

Kansan demokratiaa

Lehdestä sentään pääsee eroon kun ei maksa, mutta ilmaisesta tv:stä ei. Jos käännät aamutv:n kanavaa ettet näkisi UPI:n asiantuntijaa spekuloimassa Trumpilla, ja katsot kohta Maikkaria, niin siellä on päällä sama spekulointi.

Ylen hallitusta johtaa Thomas Wilhelmsson, Hgin yliopiston ex-kansleri, ex-skdl. Maikkarin äänenä pian Peter Nyman Ylestä.

Yle ja MTV3 -- yritysjohdon strategisia kumppaneita yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä. Jos on käynyt RUK:n, tuntee harhautusoperaatiot ja peitehyökkäykset.



Moni kansan kiusaaja on noussut pyrkimään valituista valituimpien joukkoon vähemmistöstä, tunnetuimpana Benito Mussolini, ex-demarinuorisopomo.

1970 luvun nuordemareista Matti Putkonen  on menestynyt perussuomalaisissa yritysjohdon strategiakumppanina; minä olen oppinut ajatusten hautomisen kautta omaksi viestintätoimistokseni. 


Lukeminen ja "mualiman kiertäminen" ovat tarjonneet ajatusten ainesta, mutta vielä virtaa vettä Vantaassa, ennen kuin Antti Herlin sanoo jokaisessa menestyvässä firmassa tarvittavan yksi Rönkkö palkatessaan Koneelle pääjohtajan. 

Muutama viikko sitten huomasin roomalaisen kahvilan tv-ssä esiteltävän Ford Bronco maasturia. Suvun historiaa tutkiessani olin nähnyt vanhimmissa 1700-luvun Iisalmen maaseurakunnan kirjoissa käytettävän kirjoitusasua "Ronco" ja "Roncko". Latinan "bronco" tarkoittaa villihevosta, mustangia

Tunsin voimaantuvani huomatessani minun, maan matosen, aloitteellisuuden johtaneen valtiolliset elimet synnyttämään Erkki Tuomiojalle "totuuskomitean" HIR, joten lienen löytämässä vihdoin omalle mukavuusalueelle. Moderniksi sanotun läntisen ajattelumallin mukaan voimaantumisen pitäisi näkyä jopa ulkoisessa olemuksessani, bodylanguagessa.

Sonkajärveläislähtöisenä perusmaalaisena seuraisin kiinnostuneena junan Sonkajärvelle tuoman papin pojan anovan audienssia Etelärannassa. Sillä tavalla läntinen ajattelu kehittyy myös pohjanperukoilla ihmisluonteen paljastuessa.

Koko ajan oppii uutta menneestäkin

Faktantarkastaja tiedottaa tänään Tytti Yli-Viikarin hakevan työtä Vaasasta. Hänet erotettiin valtion virasta johon eduskunta yleisistunnoss...