4.8.2016

Lapsenuskoiset tekevät sen itsePopulistisen Timo Soinin väkevältä kuulostavaan viestiin sisältyy primitiivinen pelottelu kummitustarinalla; että jossakin näkymättömissä on suuri voima joka voi sekä tuhota että pelastaa ihmisen. Viimeksi hän on siteerannut plokissaan Paavo Lipposta joka kutsuu tuota myyttistä voimaa Kiinan keisariksi. Ja vain heillä on edellytyksiä käydä sellaisia keskusteluja.


Itse luotan enemmän omien aistien välittämiin havaintoihin ihmisten maailmassa kuin taivaalle huuteluun, vaikka Oulunseudun huutajat ovat melkein saamassa julkisen tilan haltuunsa, tunnetuimpina Juha Sipilä, Risto Uimonen, Johanna Korhonen, Tuomas Enbuske, Demari-lehden uusi päätoimittaja piispanpoika Mikko Salmi sekä kansanedustaja Tytti Tuppurainen jota HS on nostamassa sdp:n uudeksi puheenjohtajaksi.


Eihän huutelu auttanut juutalaisiakaan, miksi sitten meidän pitkäaikaistyöttömiä?


Missä seurassa olenkaan? Trump harkitsee Krimin tunnustamista Venäjän osaksi koska krimiläiset haluavat kuulua Venäjään, toisaalta jotkut jenkit arvostavat Putinin käsityksiä kristillisyydestä yksilön ihmisoikeuksien varmimpana tukena.

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...