31.8.2014

Perustettaisiinko Rauhanoppositio?

Suomen herroille aina niin läheisessä Saksassa opetettiin sormi pystyssä 1920-30 luvuilla "puhumaan rauhasta, valmistautumaan sotaan" niin perusteellisesti, että eräällä kokoomusvoittoisella palstalla epäiltiin rauhanliikkeen merkkiä takin liepeessään vuosikymmeniä kantaneen ulkoministerin tulleen sotahulluksi. Tunnettuna sotahistorioitsijana hän on kerännyt näyttävän valikoiman sotakirjallisuutta kaiken maailman lentokenttien kioskeista. Eikö semmoinen ala ajatellakin takaperin?
Yhä selvemmin alkaa näyttää siltä että suomalaisia ollaan palauttamassa takaisin 1800-luvulle Dianapuiston kulta-aikaan. (perussuomalaiset ovat muuttaneet toimistonsa Dianapuistoon)
"yhä useammin kauppakeskuksen ankkurit tulevat jostain toisesta pohjoismaasta: Gigantti ja Dressmann Norjasta, H&M ja Stadium Ruotsista, BR-lelut ja ”Tiimarin tappaja” Tiger Tanskasta.", kirjoittaa Suomen Kuvalehti.


  1. SK:n jutussa kerrotaan suurten kauppakeskusten takaa usein löytyvän yhden ja saman omistajan: Citycon.
    http://www.citycon.fi/citycon/johto/hallitus/

    Suomenkielisiä johdetaan kuin lukutaidottomia RUK:n opeilla käskyttämällä, olettaen, että he kunnon professoreiden tapaan jäykistyvät kuullessaan sanaparin "israelilainen Suomessa". 

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...