11.2.2007

Vahdinvaihto valmisteilla

Katsoin Juha Seppälän vihjaiseman Susan Kuronen videon. Oliko sisään rynnänneillä toimittajilla tiedossa että seinällä olisi Marskin kuva?
Lähellä on ajatus, että Matti Vanhanen on syyllistynyt jumalanpilkkaan. Kuriton kun hylkäsi tarjolla olleen huolenpidon jättäessään luoksensa lähetetyn. Nyt Vanhasta uhkaa rukouspäiväuudistusta kritisoineen oikeusministeri Johannes Koskisen kohtalo: perälaudan yli vaan, eikä kosketa viiden metrin kepilläkään.
Matti voinee mennä siksikin, että Eero Heinäluoma on osoittanut löytävänsä oikean rastin toisensa perään: tanskalaisten sytyttämän Muhammed-pilapiirrosjupakan aikaan kirjoittaessaan Ilkka-lehdessä että "eteenpäin Jukka Paarman viitoittamalla tiellä" ja viimeksi Washingtonissa hiljentyessään hetkeksi Lauri Törnin muistolaatan edessä.
Jyrki Katainen osannee asetella sanansa varoen. Vaimo on ulkoministeriön, suomalaisen inkvisitiolaitoksen, palveluksessa.
Näkymättömän käden suunnitelma toimi sen sijaan mallikaasti Päivi Hertzbergin haastatellessa Paavo Lipposta, samoja kiltteyden piirteitä on Tarja Karpelan ja Olli Saarelan liitossa. Paavosta ja Päivistä on tullut hartaita uskovaisia, Saarelat ovat muuten vaan harmittomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Bonnierin ristin ritarit

Kahden totalitarismin välienselvittelyn tuloksena on läntinen ajattelu päässyt irti ns. tekstin kahleista - kaikki mitä voidaan sanoa, vo...